5 features, der gør denne skjorte til en vild oplevelse

Set i

Hold fast i dine bøjler, den her vævede skjorte fra LABFRESH har fået mig til at tabe kæben. Det føles lidt som at sige farvel til nutiden og goddag til fremtiden. Her er 6 grunde til, at det bliver svært for mig at gå i normale skjorter igen:

1

Stretchy & åndbar

Mit største problem med krølfri skjorter er, at de tunge kemiske behandlinger gør dem stive og svære at ånde i. Det er ikke tilfældet med denne skjorte! Den er vævet i en pique-struktur, der bogstavelig talt består af små huller. Desuden er der ikke brugt kemiske overfladebehandlinger, da vi har udviklet vores egen tråd, der gør skjorten stretchy uden at påvirke åndbarheden.

2

Pletafvisende superpowers

​​Pletter er en del af livet, især hvis man har børn OG kan lide at gå i hvide og dueblå skjorter. Derfor er denne skjorte fra LABFRESH plet-afvisende. Vink farvel til kaffe- og rødvinspletter (dog kan olierede væsker stadig plette).

3

Ingen krøller 

Let’s face it! Ingen nyder at stryge. Det er den opgave, vi alle elsker at hade. Denne skjorte er vævet som en pique polo og krøller ligeså lidt som en t-shirt eller polo af høj kvalitet. For lad os være helt ærlige: Vi ser godt ud i skjorter, men vi orker ikke at bekymre os om krøller og strygning hver dag.

4

Antibakteriel elegance 

Normale skjorter lugter efter 1-2 dages brug. Det var vi trætte af! Derfor er vores skjorter syet vævet med antibakteriel tråd, der dræber 99.9% af bakterierne i dit sved.

5

Bæredygtig stil

Vores mission er at lave tøj, som du vasker og stryger mindre. Det forlænger tøjets levetid, så skjorterne holder sige pæne i årevis. Jo mindre du vasker, jo bedre holder din skjorter sig. I gennemsit bruger vores kunder denne skjorte i 3,6 dage mellem vaske.

Derudover bruger vi naturligvis kun BCI-certificeret bomuld og holder al produktion i Europa.

4.6 out of 5

Prøv en LABFRESH skjorte i dag

Fås i mange farver, så længe lager haves.

Gratis levering & ombytning*

1-års performance garanti

60 dages nem returret

Følg os på Instagram
@labfresh_official