&nbsp
&nbsp

VISION

"Vores mål er at ændre forbrugsmønstre. Køb mindre tøj. Vask sjældnere. Brug det i årevis. Det er den eneste måde, hvorpå vi kan reducere den skade, tekstilproduktion gør på miljøet. Ved at anvende de nyeste teknologier udvikler vi tøj, der holder markant længere end traditionelle bomuldsprodukter.  Vi kalder det "life-proof", fordi det kan holde til lange arbejdsdage, lange fester og lange rejser."

Fordelen ved vores FreshCore™ teknologi er trefoldig:

1. Vores kunder bærer deres LABFRESH produkter 3.5 gange før det bliver vasket (baseret på en undersøgelse med 1000+ svar). Moderne vaskemaskiner bruger omkring 20L vand for en normal cyklus. Hver gang du bruger en skjorte én dag mere, sparer du en markant mængde vand.

2. 25% af alt strømforbrug i en gennemsnitlig husholdning er vask og rengøring. Hvis du kan reducere det med 30%, sparer du ikke bare på din elregning, men du reducerer også dit og din husholdnings CO2-udledning.

3. Hyppig tøjvask er den primære grund til at tøj bliver slidt. Det er også derfor vores produkter holder gennemsnitligt 3 gange så lang tid som tilsvarende produkter. Køb mindre, vask mindre, brug længere - den nemmeste måde at spare penge på og reducere spild.

Omkostningerne af produktion og vedligeholdelse igennem en 2-års livscyklus af en LABFRESH skjorte vs. en normal skjorte.

 

Læs mere om FreshCore™

CERTIFICERINGER

OEKO-TEX er et globalt og selvstændigt tes- og certificeringssystem, der er fokuseret på råmaterialer og tekstilprodukter i alle dele af forsyningskæden. At være OEKO-TEX 100 certificeret betyder, at vores underleverandører og os selv ikke bruger skadelige kemikalier i vores produktion.

 

REACH er et regulerende initiativ fra Europakommissionen, der er blevet introduceret for at beskytte miljøet og mennesker fra risikable kemikalier i tekstilproduktion.  REACH dækker alle kemiske substanser. Ikke blot kemikalier fra produktionspocessen, men også kemikalier fra landbrug og andre hverdagsprodukter.

BOMULD

1

Made in Portugal
98% cotton, 2% elastane
Weight:135 gram
The weft is core spun with lycra, for added comfort stretch.

TWILL BOMULD

2

Made in Portugal
100% cotton
Weight:165 gram
We use two different shades for the warp and weft in order to achieve an extra depth in colour.

OXFORD BOMULD

3

Made in Portugal
100% cotton
Weight: 200 gram

JERSEY STRIK

4

Made in Portugal
80% cotton, 18% polyamide, 2% elastane, infused with silver

VÆVET BOMULD

FABRIKKER, VÆVERIER & LABORATORIER

Ægte bæredygtighed handler om to ting: miljøet og mennesker. Vi er dedikerede til komfortable arbejdsmiljøer og fair lønninger for de mennesker, der arbejder på vores fabrikker og væverier. Derfor er al vores produktion indenfor EUs grænser. Vi besøger vores partnere 2-3 gange årligt, og vi har en lokal dansk agent i Portugal, som overvåger produktionen.