Mød vores ambassadør og ven Norman Vladimir. En talentfuld singer-songwriter fra Tennessee (USA), der har taget verden med storm.

Efter at have sunget for Præsident Barack Obama, Oprah Winfrey og Paul McCartney, er han endt i Amsterdam.

Mød vores ambassadør og ven Norman Vladimir. En talentfuld singer-songwriter fra Tennessee (USA), der har taget verden med storm.

Efter at have sunget for Præsident Barack Obama, Oprah Winfrey og Paul McCartney, er han endt i Amsterdam.

Vi har spurgt ham, hvad der inspirerer ham og hans liv i Tennessee, New York, Berlin og Amsterdam.

NAVN: Norman Vladimir Smith
ALDER: 37
FØDT I: Tennessee

DRØMMESAMARBEJDE: Adele
FAVORIT DESSERT: Chess Pie
MUSIKALSK FORBILLEDE: Donny Hathaway, Bill Withers
NUVÆRENDE STILIKON: Don Cheadle
SENESTE EP UDGIVELSE: "No More Obligations" 
SENESTE SINGLE UDGIVELSE: "Wondering" feat. JKriv

Et liv på farten

"Det er vigtigt for mig at have en overgang fra daglige møder til natlige optrædener. En skjorte bør være i stand til at holde til alt fra morgencykling til live optrædener.

Jeg har et minimalistisk approach til at rejse. Normalt rejser jeg kun med en lille kuffert og en taske med alt mit udstyr. Én skjorte og én t-shirt til en weekendtur burde være nok. At rejse let og effektivt er vigtigt, når man bevæger sig meget rundt."

"Jeg går ikke på kompromis med mine drømme"

"Jeg forventer aldrig at ting kommer let til mig. Jeg sikrer mig, at jeg altid er følelsesmæssigt og fysisk parat til at tage imod nye muligheder, når de præsenterer sig selv. Jeg er risikovillig og jeg putter glædeligt mig selv i en situation, hvor jeg ikke har nogen anden mulighed end at udfordre mig selv til det maksimale.

Det er det mindset, jeg forsøger at have hver eneste dag."

“Som iværksætter er jeg vildt inspireret atleter og artister, der er fuldstændig blændet af ét altopslugende mål: At excellere indenfor deres disciplin.

Tusindvis af timers træning, alt sammen brugt på én sang eller én sprint. Hele verden kigger og dømmer. Det er derfor at Norman er sådan en inspiration for mig.

- Kasper Brandi Petersen, Medstifter af LABFRESH

Lyt til Norman her:

Here at LABFRESH we are inspired by the risk takers, the hard workers and people that relentlessly pursue their dreams. To show our appreciation of these admirable men we have decided to launch our new ambassador series that tell their stories and show their vision.