4.6 ud af 5

Verdens nemmeste & reneste bukser

Mød vores performance bukser: Lavet af stretchy og teknologi, der gør både lange ferier og lange arbejdsdage markant mere behagelige. 

4-way stretch

Usynlig elastik i taljen

Strygefri

Genanvendte materialer

Pletafvisende

Antibakteriel

Jeg er fan

Jeg har handlet hos LABFRESH flere gange og hver gang er der hurtig levering. De få gange jeg har haft brug for at returnere et produkt, har det også været nemt

Magnus

Det er sjældent at...

et produkt lever op til den hype, der har været omkring det - men jeg må sige at labfresh levere på alle parametre

Morten

Kæmpe anbefaling

Super tilfreds med alt jeg har købt derfra, det virker bare - en enkelt gang har jeg fået en trøje som mistede farven efter et par vask, skrev ind og de sendte straks en ny. Virkelig god service!

Frederik

             FANTASTISK product

Jeg har tidligere haft problemer med svedlugt i bomulds-t-shirts, så jeg i nogle tilfælde måtte tage en ekstra skifte t-shirt med. Det problem har jeg ikke længere.

Lars

Set i

Bukser der kan lidt mere

4-way stretch

Det innovative stof strækker sig i 4 retninger, uden at gå på kompromis med pasform, selv efter 50 vaske.

Usynlig elastik i taljen

Stretch er ikke meget værd, hvis taljen er ubehagelig. Derfor har vi i modsætning til de fleste stretch bukser i markedet også elastik i livet, uden at gå på kompromis med det stilede look.

Pletafvisende

Vores fiberbehandling gør at bukserne kan bruges i markant længere tid, før det er nødvendigt at vaske dem. Faktisk går vores kunder i gennemsnit i vores bukser i 8,2 dage mellem vaske.

Over 100.000 glade kunder i 84 lande

4.6 ud af 5

Top point herfra

Jeg fik en professionel og god service her hos labfresh, skal man efterhånden lede længe efter.

Kvaliteten på deres bukser er top lækker.

Hurtig levering, god service og nice kvalitet.

Nasim

Fantastisk kvalitet og service!

Bestilte to pæne bukser. Den ene gik i stykker samme dag. Fik den udskiftet med det samme efter at have rapporteret problemet. Fantastisk produkt med endnu bedre service! Stor high-five til LABFRESH teamet!

Andre

Bliver glad hver gang jeg handler hos Labfresh

Altid en super god service, hurtig levering er ligeledes en selvfølge - og så er produkterne bare i en klasse for sig! Tak!

Matthias S

Normalt bruger jeg ikke Trustpilot

Med garderoben fyldt med nærmest alt fra LABFRESH (hvis du endnu ikke har en, så er den navy blå Knitted shirt et absolut MUST), var det ved at være tid til at prøve noget nyt. Jeg kastede min kærlighed på half zip sweateren, men bestilte desværre i en størrelse for lille. For første gang skulle jeg returnere hos LABFRESH, og som alle andre steder, frygter man vel et forløb der er lidt op af bakke... Men nej! Gratis returlabel, vedlagt returinformationer i ordren og bum, så var min nye sweater på vej.

Simon

Tøjet er utroligt lækkert at bære

(måske er det derfor man kalder det bæredygtigt) - men det ER det virkeligt. Lynhurtig og kompetente svar på forespørgsler. Selvom det hele foregår på mail, fornemmer man stor serviceniveau OG "personlig" venlighed / opfølgning

Niels

Sammenligning af LABFRESH og traditionelle chino bukser

RENE OG VELDUFTENDE
I DAGEVIS

wash after every wear

PLET- & LUGTAFVISENDE

STRETCH &

ELASTISK TALJE

VÆVET AF GENANVENDTE
MATERIALER

NORMALE BUKSER

them

Spørgsmål? Vi elsker dem

Hvordan fungerer jeres FreshCore™ teknologi?

Vores FreshCore™ teknologi er et unikt mix af tekstilbehandlinger på fiberniveau, der fungerer markant anderledes end overfladebehandlinger. Vi deler en masse detaljer om teknologien her.

Andre bestsellers vi er stolte af at have udviklet