Bytning & Returnering

Ønsker du at bytte eller returnere dine produkter? No probs. Vi tilbyder gratis returforsendelse og bytter glædeligt inden for 180 dage.

Returnering er gratis fra: Holland, Danmark, Belgium, Tyskland, Frankrig, Østrig, USA og Canada.

Byrning og Retur under vores

Annual Sale

Bytning er gratis for Danmark. Du kan lave dit label gratis her.

Bemærk venligst: Hvis du sender hele din ordre tilbage for en fuld refundering, fratrækkes 35,- for forsendelse fra det returnerede beløb.

Returner i butikken (Holland)

Kig forbi vores Flagskibsbutik i hjertet af Amsterdam for nem og hurtig returnering eller bytning af din ordre. Plus: Mød stifterne og nyd en drink i mens du venter.

Addresse
Van Baerlestraat 32
1071AX Amsterdam
Find vej

Åbningstider
Mandag 12:00 - 19:00
Tirsdag 10:00 - 19:00
Onsdag 10:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag 12:00 - 17:00

Returvejledning

Du kan finde dit ordrenummer i din ordrebekræftelse (email) eller på returformularen i pakken da du modtog den. Det er et sekscifret nummer, og starter med et #.

1. Udfyld din returformular der lå i pakken
2. Pak dine produkter i den originale embalage og vedlæg din udfyldte returformular
3. Download dit returlabel og sæt det uden på pakken. Sørg for, at ældre labels er fjernet
4. Book et pick-up via linkene ovenfor, eller aflever din pakke hos en pakkeshop fra leveringservicen du har lavet et label hos
5. Vi behandler din retur inden for 5 dage fra når vi har modtaget den. Det kan tage op til 30 dage for en refundering går igennem til din bankkonto

Lever dit produkt ikke op til forventningerne og standarden kommunikeret på hjemmesiden? Kontakt os endelig. Vi er mere end klar til at hjælpe med at finde en passende løsning..

• LABFRESH produkter kan byttes eller returneres inden for 180 dage fra købsdato.
• Produkter der er brugt, vasket, strøget eller renset kan ikke returneres eller byttes.
• Produkter skal returneres med alle mærkater eller stickers siddende på.
• Sokker kan kun returneres hvis pap-labelet stadig intakt.
• Vi kan opkræve betaling for produkter der returneres beskadiget.

Byttetips

Er dit LABFRESH produkt en smule tætsiddende? Så anbefaler vi at bytte til en større størrelse, da bomuldsprodukter kan krympe op til 5% i vask. Er du stadig i tvivl?Kontakt os via chatten på hjemmesiden, eller via email med et billede af produktet i mens du har det på & fortæl os din vægt og højde. Vores Customer Care heroes er fit-eksperter og klar til at hjælpe!

Vores kollegaer i varehuset arbejder ninjahurtigt og din bytning er behandlet inden for 5 dage fra når vi modtager den. Har du travlt, så anbefaler vi at placere en ny ordre og at returnere den originale ordre med ønske om en refundering på din returformular.

Kontakt os for at høre mere om genopfyldning af lageret. Har du allerede sendt dine produkter retur, så skriver vi til dig for at finde en god løsning.