Vi bruger den nyeste teknologi til at skabe en ny generation af herretøj. Vores mission er at gøre dit liv lettere, bekæmpe overforbrug og reducere tøjspild.

Alle LABFRESH produkter er fremstillet med vores eksklusive FreshCore™ teknologi. Læs mere her

PLET -
AFVISENDE

LUGT -
AFVISENDE

EASY
CARE

PREMIUM
BOMULD

MILJØ-
VENLIG

FREMSTILLET
I EU

Hvad er FreshCore™?

FreshCore™ er en unik behandlingsmix udviklet af LABFRESH, der kombinerer samtlige præstationsfremmende teknologier i én: hydrofobisk, antibakteriel og easy care. Denne kombination med 3 egenskaber sørger for at vores produkter er plet- og lugtafvisende og forebliver friske i lang tid.

Hvordan virker FreshCore™ teknologien?

Produkterne i LABFRESH kollektionen er behandlet omkring garnet, uden at skabe en coating, der gør at stoffet er pletafvisende, men stadigvæk beholder den naturlige følelse og åndbarhed af 100% bomuld. Alle vores produkter er fremstillet med en patenteret teknologi, der er OEKO-TEX® certificeret og overholder REACH. Denne usynlige teknologi giver LABFRESH mulighed for at bekæmpe sved, kropslugt og afvise forskellige væsker. Kig på denne side for mere information.

Hvad er den miljømæssige fordel ved tøj fremstillet med FreshCore™ ?

Fordelene er trefoldige: ved at bruge tøjet i gennemsnit 3.5 gang mere før du vasker det, sparer du en enorm mængde vand og elektricitet og forlænger dit tøjs levetid. Læs mere.