OM OS

For længe siden (ok, 2017) i en galakse langt, langt væk (aka Amsterdam)... begyndte et ambitiøst hollandsk-dansk par at blive filosofiske.

"Er det muligt at udvikle tekstiler, der kan bruges i mange dage i træk og stort set aldrig behøver at blive vasket?"

Os mennesker har lavet skjorter på samme måde siden 1950'erne, da non-iron teknologien blev opfundet. Det er på tide at skrue op for ambitionerne. Drevet af denne ambition (og cirka 27 flasker vin) grundlagde vi LABFRESH.

Vores crowdfunding-kampagner på Kickstarter og Indiegogo gør os til det mest populære modeprojekt i EU

Vi pitcher i Løvens Hule og takker ja til et tilbud fra Tommy Ahlers.

Modtager forskningslegater fra MIT og WBSO til at videreudvikle vores FreshCore teknologi i samarbejde med et Schweizisk laboratorium.

Vi har nu kunder i 98 lande!

Vi åbner vores første fysiske butikker i Amsterdam og København. Takket være en investering på 3 mio. kr. fra vores kunder vi kunnet bygge vores drømmebutikker.

Vi har åbnet vores anden flagshipbutik i hjertet af København.

En simpel mission

Vi udvikler "lifeproof" tøj, der forbliver rent og velduftende i dagevis. Fordi den eneste måde at gøre modebranchen mere bæredygtig på er, at vi allesammen køber mindre tøj, vasker det mindre, og beholder det i mange år.

Læs mere

Vores første opfindelse var den plet-, lugt- & krølfrie skjorte

Siden da har vi lanceret 1-2 nye produkter om året. Det tager 1-2 år at udvikle et nyt stof og vi har aldrig travlt. Kvalitet tager tid og det er besværligt at manipulere bomuldsfibre.

SE SKJORTEN, DER STARTEDE DET HELE

Vi er muligvis verdens mest inkluderende virksomhed.

Indtil videre er alle nye produkter, vi lancerer, blevet finansieret via crowdfunding forudbestillinger fra kunder i 98 lande. Vi har udviklet vores fits med 12.000 kunder. Og i 2021 lånte vi endda 3 mio. kr. af 232 kunder for at åbne vores flagskibsbutik. Intet gør os mere glade end din feedback og hjælp.

Kom og sig hej

I disse dage forbliver 100.000 LABFRESH-kunder i 98 lande velduftende, mens de lever deres bedste, sejeste liv.