LABFRESH MAGAZINE 24'

AI ALL THE WAY...ALMOST

LABFRESH’s clothes are made using the latest in garment technology, so it’s only natural that the company also looks to the future when it comes to branding.

Hvad har ændret sig i din livsstil, siden du har skiftet flyvende spark ud med regneark?

At stå i ringen og udveksle slag, spark og flyvende knæ med store og stærke modstandere gav mig en mærkelig spænding i maven. En ubeskrivelig følelse som kun få i denne verden har oplevet. Da jeg ikke længere er aktiv, er dette klart den største omstilling, jeg har skulle foretage mig, siden jeg skiftede fra sportsudøver til at eje min egen virksomhed. Jeg er også blevet mere bevidst om min stil, mit tøj og vigtigheden af bevidst mode. Det er noget, som er blevet vigtigere for mig, efterhånden som jeg er blevet mere moden.

Hvad får dig til at føle dig selvsikker i bukserne?

Det elastiske og behagelige stof. På grund af mine store ben har det altid været en udfordring at finde bukser der passede, men som samtidigt var behagelige. Siden samarbejdet med LABFRESH behøver jeg ikke længere at bekymre mig om at finde de rigtige bukser.

SHOP THE LOOK

Det lette 4-way stretch-bomuld gør dem til de perfekte bukser. Både til kontoret, rejsen til de varme lande eller i bokseringen. Udviklet i samarbejde med den tredobbelte K-1 verdensmester i sværvægt Remy Bonjasky. Teknologien i bukserne gør at du undgår pletter, krøller og lugt. Lavet af genanvendt polyester og majsstivelse.

Hvordan ser en typisk dag i dit liv ud?

En typisk dag i mit liv starter med at stå tidligt op for at gå i træningscenteret. Her træner og underviser jeg i et par timer. Bagefter har jeg enten forretningsmøder i centeret, eller så pendler jeg fra møde til møde forskellige steder. Når det er muligt, henter jeg min datter fra skole og tager hende til dans eller kører hendes bror til fodbold. Når jeg er færdig på akademiet, tager jeg hjem for at tilbringe noget tid sammen med min kone.

Vi elsker dette citat, som du ofte bruger: "Train hard, fight easy". Hvad betyder det for dig?

Mottoet “Train hard, fight easy" betyder, at alt, hvad du gør, uanset om det er en kamp, en præsentation eller et mål, du ønsker at nå, så bliver det hele meget nemmere, hvis du forbereder dig på det værste.

THE “THE FUTURE IS FRESH" - CAMPAIGN

Both Kasper and his co-founder Lotte Vink believe that the future has the potential to be a happy and bright place if we develop and use the proper technologies. In fact, for Kasper there is no alternative to that way of thinking. “We can’t stop living. Cutting back on flying and turning off the lights will only get us a small step in the right direction. What will be the major game changer is technology. The only way to save the planet is through creativity, new ideas and lots of technology.”

SHOP THE LOOK

WILL REAL-LIFE HUMANS BE OUT OF A JOB NOW?

“AI can do a lot . . . a lot. But we still need to show our real clothes on real people. And LABFRESH remains a company very dedicated to people and community, so we made an early decision to use real-life models and not AI-generated ones. The pictures in the campaign are therefore a combination of AI images and photos of real-life models. This, again, fits perfectly into the overall LABFRESH philosophy: Focusing on technology not for its own sake, but in order to make the world a little better for the living beings that inhabit it – first of all humans, but ultimately also the other living beings we share the planet with.”

SHOP THE LOOK