Fra Løvens Hule til verdens mest avancerede skjorte

I marts 2018 pitchede LABFRESH til panelet af løver på DR1. Tre af løverne var interesserede i at investere, og i sidste ende valgte LABFRESH at slå sig sammen med Tommy Ahlers.

De har en stor vision om at gøre verden til bedre sted. De arbejder mod, at vi har mindre tøj i vores garderobe. Det er slidstærkt og vil betyde mindre køb af tøj og mindre vask.

Jeg bor i Amsterdam og min kæreste er hollandsk. Efter vi havde solgt vores sidste startup, kunne vi godt tænke os at producere tøj, selvom mange investorer ikke synes det er sexet - læs om hvordan Løvens Hule har hjulpet os med at tage LABFRESH til et helt nyt niveau.

Jeg ønsker ikke at bruge min tid på at sælge middelmådige produkter. Så jeg starter altid med at udvikle et produkt, som jeg personligt synes er markant stærkere end de bedste i branchen. Derefter tester jeg det i mit netværk. Og til sidst smider vi det på Kickstarter.

Ung dansk iværksættervirksomhed vil indtage Europa med skjorter, som ikke kan ødelægges af pletter og lugt. Den erfarne serieiværksætter Tommy Ahlers har kastet sig selv og sine penge ind i selskabet efter at have mødt stifterne i et TV-program

Netop mødet mellem en tech-tilgang og mode er en af årsagerne til, at Tommy Ahlers gik med i projektet.