1-års garanti

Pletafvisning
Vi garanterer at vores produkter afviser pletter, der kommer fra vand-baserede flydende og semi-flydende substanser. Olie-baserede væsker eller olieret mad, kan dog stadig risikere at danne pletter. Disse pletter kan fjernes ved maskinvask på 30 grader eller de kan fjernes med normal pletfjerner.

Vi tester stoffernes pletafvisende karakter op til 30 vaske ved 30 grader, med strygning efter hver vask og ingen brug af blegemidler eller tørretumbler. Under sådanne forhold dækker vores garanti derfor også performance efter op til 30 vaske. Performance varierer en smule baseret på hvilken type vaskemaskine, program og vaskemiddel, du bruger, hvilket er grunden til, at vi ikke er komfortable med at udvide garantien til mere end 30 vaske. Vær dog opmærksom på, at LABFRESH produkter ikke kræver at blive vasket ligeså ofte som traditionelle bomuldsprodukter.

Lugtafvisning
Vi garanterer at vores produkter afviser lugt der stammer fra bakterier, herunder sved. Vores produkter blokerer ikke lugt fra for eksempel rygning eller madlavning. Grundet de mange forskelige variationer og niveauer af menneskelig perspiration kan vi desværre ikke garantere et bestemt antal dage, som vores produkter kan forblive velduftende i. Vi ved fra online kundeundersøgelser at mænd i gennemsnit går i et LABFRESH produkt i 3,5 dage mellem hver vask. Vi garanterer at de anti-bakterielle effekt forbliver aktiv efter 100 vaske og dermed blokerer mere svedlugt end et traditionelt bomuldsprodukt.

Easy care
Test-metoden vi bruger til at determinere graden af krøl er den såkaldte "Durable Press Rating", der går fra 1 til 5. Hver levering af casual skjorter er testet til en DP rating på 3,0 og de krøfri business skjorter har en DP rating på 3,5. Modeindustrien definerer 3,5 som "non-iron" og 3,0 som "easy care".

Maksimal krympning
Vi garanterer at vores skjorter makismalt krymper 2% og at vores t-shirts maksimalt krymper 5%. Dette svarer overens med industristandarderne for krympning af strikkede og vævede bomuldsstoffer.

Svedtransport
Vi garanterer at vores t-shirts absorberer væske på indersiden, mens ydersiden vil forblive tør. Denne effekt virker under "normale" forhold, men vi kan ikke garanterer at 100% af svedpletter bliver blokereret, da vores produkter er lavet af 100% bomuld og derfor ikke er regnjakker. Vores t-shirts fremstår muligivis som om de er velegnede til sport, men de er designet som modeprodukter optimeret til at modstå hverdagens trængsler som fx cykelture og kaffespild, ikke til ekstreme forhold som fx sport. Hvis du overvejer at bruge vores produkter til sport skal du huske på, at de er designer i en tætvævet tung bomuldskonstruktion, som er varmere end fx en syntetisk t-shirt.  Vi garanterer at den svedtransporterende effekt holder til mindst 30 vaske.

Svedpletter
Vores t-shirts blokerer sved ved at absorbere væsken p åindersiden af stoffet, men skjorter er i en løsere konstruktion og vi har ikke endnu fundet en måde at tilføje en svedtransporterende effekt til dem. Vores skjorter blokerer moderate mængder sved, men vi har valgt at lade vær med at lave dem 100% hydrofobiske, da kroppen i sådan et tilfælde forbliver våd i for lang en periode i varme og fugtige miljøer. Så for skjorter er vores garanti, at de blokerer svedpletter bedre end traditionalle skjorter. Men det er kun vores t-shirts der er i stand til at blokerer større mængder perspiration.

Teknologiens levetid
Vi garanterer at den pletafvisende effekt holder til mindst 30 vaske og at den anti-bakterielle effekt holder til mindst 100 vaske.

Vær opmærksom på at kunder i gennemsnit går i et LABFRESH produkt 3,5 gange mellem hver vask, så den reelle livstid er markant længere end en traditionel bomulsskjorte eller t-shirt.

Maskinvask og strygning
For at være dæket af garantien er det vigtigt at du følger vores vaske- og strygningsinstruktioner. Hvis de ikke er blevet overholdt, dækker garantien ikke.

Venligst skriv til os på hello@labfresh.eu med en video eller billeder af dit produkt, hvis du mener det ikke lever op til vores standard. Vi har vores eget laboratorium og vil være i stand til relativt akkurat og hurtigt at løse enhver sag.